Great Hair

Als je voor kwaliteit gaat…

is Great Hair Extensions de beste keuze. Great Hair Extensions staat voor een uitzonderlijke goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs. Deze extensions blijven gegarandeerd mooi zacht ( wanneer u de juiste verzorgingsproducten gebruikt) u zal stralen al nooit tevoren.

– topkwaliteit voor een scherpe prijs
– vol tot in de punt
– prachtige natuurkleuren
– 5 verschillende lengtes
– 4 maanden garantie

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit 100% menselijk haar.

Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn.

Great Hair Extensions natural straight kunnen een lichte tot sterke natuurslag vertonen na het wassen van het haar. Dit is een normale eigenschap van het haar. Om deze reden wordt het haar met de structuur natural straight verkocht en niet als steil.

Great Hair Extensions natural wavy hebben een sterke natuurslag. Het is raadzaam de krul met een diffuser in model te houden.

Voor de verzorging en garantie van de Great Hair Extensions adviseren wij het Great Hair Proline verzorgingspakket. Met deze verzorging houd je de extensions in optimale conditie en kun je lang genieten van je haarverlenging.

Het kleuren van Great Hair Extension is geen probleem, maar wel altijd op eigen risico. Het kleuren is op basis van 3% waterperoxide.

greathair

Prijzen
Natural straight

30 cm 100 stuks € 220,00
40 cm 100 stuks € 245,00
50 cm  100 stuks € 290,00
55/60 cm  Op aanvraag

Natural wavy

30 cm Op aanvraag
40 cm 100 stuks € 2750,00
50 cm  100 stuks € 300,00