Krul & Stijltangen

ISO stijltang ISO Sunshine Girl Stijltang Hot Pink

Welke stijltang is nu de beste? Waar moet je op letten bij jouw zoektocht naar een goede stijltang? Er worden zoveel stijltangen aangeboden, zodat door de bomen het bos vaak niet meer gezien kan worden. Toch is er een antwoord: met een ISO stijltang zit je altijd goed.

Het merk ISO van ISO Professional staat bekend om zijn kwalitatief geweldige stijltangen en zijn levenslange garantie. Je koopt voor relatief weinig geld een stijltang voor het leven. Dit samen met de hoge kwaliteit van de ISO stijltangen maakt de ISO professional uniek in zijn soort. Met andere woorden; een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

ISO Professional stijltangen

Ze geeft jouw haar meer dan 720% negatieve ionen terug, waardoor je haar er ongelofelijk gezond en glanzend uit gaat zien. De tang wordt zeer snel heet en de, uit volledig bestaande tourmaline platen, zorgen voor zo min mogelijk beschadiging aan je haar. Negatieve ionen zorgen er daarnaast ook voor dat het haar niet statisch wordt. Zo leveren de ISO stijltangen een perfect resultaat.

ISO stijltang shine hot pink € 90,00

ISO KrultangenISO Twister Trio krultang

Perfecte krul: ISO krultang

De ISO Twister krultang geeft je de mooiste pijpen krul en door zijn nieuwe techniek blijft deze langer dan elke andere krul tang zitten. De ISO Twister Krultang is bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes en diverse kleuren. De ISO Twister geeft meer dan 700% negatieve ionen terug aan jouw haar. Door deze negatieve ionen krijgt je haar veel meer glans en straalt van gezondheid. De prachtige pijpen krullen waar je altijd van droomde, zijn nu eenvoudig te realiseren.

ISO Twist krultang € 89,95